Pegasus Project

Pris, från 250:–/per person

Välkommen till nya tidens escape room! Efter månader av social distansering har digital samvaro blivit en del av vardagen och många av oss har sedan tidigare både kollegor, vänner och släkt på andra orter – vad kan då passa bättre än att ses på distans i ett spänningsfyllt online-äventyr!

Det enda som behövs är datorer, internetanslutning och en videomötestjänst där ni tillsammans kan kommunicera och samarbeta för att tillsammans lösa uppgifterna. Ni har 2 timmar till förfogande innan tiden rinner ut – klarar ni att fullfölja på kortare tid?

FAQ vanliga frågor.

Vad är Pegasus Project?

Pegasus Project är ett virtuellt escape room där ni som lag tillhör den oberoende internationella underrättelsetjänsten W.I.S.E vars uppdrag är att lista ut vad det yttre hotet Spider Tech har i görningen, innan det är för sent. Tre forskare dog på en av Spider Techs hemliga forskningsanläggningar och några dagar senare försvann W.I.S.E:s undercover agent, Spyke, på samma plats. Tiden tickar och ni är just nu vårt och världens sista hopp i att avslöja Spider Techs planer.

LYCKA TILL AGENTER!

Boka

Om Pegasus Project

Logik, kreativitet, uppmärksamhet på detaljer och samarbete tar er fram i spelet. Sätt ihop ett lag, boka spelet och se fram emot ett fartfyllt äventyr tillsammans på distans.

När ni betalat erhålls en unik kod/licens via e-post. Information om var ni ska logga in för att börja delges. Alla deltagare loggar in på samma webbplats och med sin unika kod. Koden är giltig endast för bokade deltagare (t ex vid köp för 3 personer kan endast 3 webbläsare loggas in).

På spelets huvudsida finns utförliga instruktioner, det är viktigt att titta på introduktionsvideon innan ni börjar.

Licensen/den unika koden är giltig: 1 år från köp. Så snart koden använts och spelet är över är koden förbrukad.

Uppdrag och gränssnitt är på engelska. Har ni några frågor om spelet – varmt välkomna att kontakta oss på info@megazone.se.

FAQ

Scroll to Top

Registrera dig till vårt nyhetsbrev