Festlokal

Pris från, 420:–/per person 

Sitter du med planerna inför kommande fest, konferens eller möte? Hos Megazone och vår nya restaurang Sure Shot erbjuder vi förutsättningar för trevligheter och umgänge i totalrenoverade lokaler under samma tak, vid Rådhustorget mitt i centrala Umeå. Våra ytor kan anpassas smart utifrån olika sorters tillfällen och antal personer – alltifrån mindre festsällskap till stora grupper som vill abonnera hela lokalen. 

Oavsett anledning till just er tillställning kan vi erbjuda helhetsupplevelser med både aktiviteter, mat & dryck och enbart aktiviteter eller mat & dryck.

OBS! 18-årsgräns gäller i biljardhall, medtag leg.

Mer om Festlokal.

FAQ vanliga frågor.

Service
Som service erbjuder vi också med vårt bokningssystem smidig en evenemangsplanering och administration såsom till exempel digitala inbjudningar, anmälning/deltagarlistor, individuella tilläggsbeställningar – enklare blir det inte!

Nedan presenterar vi några populära paket som inspiration, tveka inte att höra av er för idéer & uppslag och specifika önskemål!

Läs mer om antal sittplatser, tekniska förutsättningar etc under FAQ.

Boka

Bokningsförfrågan

Beskriv kortfattat förutsättningarna för er tillställning

Om festlokal / Aktiviteter

Prison Island – med 28 celler är ett unikt och roligt äventyr där klurighet, tålamod och samarbete är i fokus. 3-5 personer/lag tävlar under 1,5 tim och löser tillsammans så många celler ni hinner på utsatt tid. Uppfinningsrikedomen och samarbetet inne i varje cell är A och O – ni har 2-5 minuter på er i varje cell.

Laserdome – action på högsta nivå! I vår mystiska framtidsmiljö Lasedome kliver ni in i en annan värld för en stund. En mörklagd arena om 500 kvm där det enda ljuset ni har till hjälp är UV-ljus som blottar detaljer, kanter och hinder längs banan. Lägg till rökmaskiner och ljudeffekter på det – vi kan lova att adrenalinet är på topp alla spelminuter! Ni tävlar i lag och varje spelomgång har totalt 18 deltagarplatser. Samarbete, koordination och strategiskt tänkande är en förutsättning – längs banan finns gångar, gömda alkover där man kan ta skydd eller sitta på lur för att få in några träffar på motståndarlaget…

Phazerzone – en av Megazones stora adrenalinhöjare – fungerar precis som paintball utomhus, men här spelar ni med mjuka silikonkulor som blir självlysande i laserarenan. Ni bär skyddsmask, väst och paintballmarkörer. Västen registrerar alla träffar.

FAQ

Scroll to Top

Registrera dig till vårt nyhetsbrev