Företag

I en vardag där hemmakontor och opersonliga möten har blivit normalt, kan vi erbjuda företag en unik upplevelse. Detta är en digital teambuilding när det är som bäst. Dela in i lag om 3-5 personer och se vilket lag som klarar det på snabbast tid. Vi sätter upp en egen server med egen highscorelista till er.
Vi fakturerar företag.

Familj/vänner

Vill ni hitta på något roligt tillsammans? Vi ger er möjligheten att tillbringa 2 timmar (digitalt) i en virtuel värld där ni agerar hemliga agenter. Vem är bäst på logik? Har vi en kreativ person ibland våra vänner? Vem är bäst på hålla tidschemat? Här kan ni verkligen testa vännerna att samarbeta under press. Sätt ihop ett lag, köp spelet nedan och se om ni klarar att fullfölja det under 2 timmar.

Pegasus Project

Välkommen till den nya tidens escape room! Efter månader av social distansering så kan du äntligen umgås med vänner och kollegor på distans i ett pulshöjande och spänningsfyllt äventyr online.

Ni kan delta oavsett var ni befinner er! Ni kommer att bilda lag om 3-5 personer. Det enda ni behöver är datorer, internetanslutning samt en videomötestjänst där ni tillsammans kan kommunicera och samarbeta för att lösa uppgifterna ni ställs inför. Detta är den perfekta after work- och teambuilding-aktiviteten för företag, oavsett om ni sitter hemma eller på kontoret. Eller varför inte bjuda in kompisgänget eller familjen ni inte träffat på länge?

Pegasus Project är ett virtuellt escape room som utmanar er att tänka utanför boxen, vara uppmärksam på detaljer och er förmåga att samarbeta. Ni kommer att slängas in ett fartfyllt äventyr där ert uppdrag är att säkra världen från farligheter.

Ni tillhör den oberoende internationella underrättelsetjänsten W.I.S.E och ert uppdrag är att lista ut vad Spider Tech har i görningen innan det är för sent. För ett par månader sedan dog tre forskare på en av Spider Techs hemliga forskningsanläggningar och några dagar senare försvann vår under cover agent, Spyke, på just denna forskningsanläggning. Tiden tickar och ni är just nu vårt enda hopp till att avslöja Spider Techs planer.

Uppdrag och gränssnitt är på engelska. Om ni har några frågor kan ni kontakta oss på info@megazone.se.

FAQ

Vem passar detta för?

Pegasus Project är lämpligt för grupper av vänner och företag som vill samlas digitalt på sin egen PC / mac.

Ett agentlag är 3-5 personer.

Du väljer när du vill slutföra uppgiften. När licenskoden anges på webbplatsen och du trycker på ”Enter”, börjar tiden. Licenskoden (erna) är giltiga i ett år från inköpsdatumet.

Vi kan skapa en egen server för företag med mer än 5 team. Då kan ni se varandras tider efter att ni har slutfört uppdraget. 3-5000 personer kan spela samtidigt!

Vilken utrustning behövs?

Allt du behöver är en pc / mac och tillgång till internet. Spelet spelas i webbläsaren (vi rekommenderar chrome).

Kommunikation är viktigt. Du kan välja hur du vill kommunicera, men vi rekommenderar:
-Teams
-Skype
-Google-hangout
-Disharmoni

Eller andra liknande kommunikationslösningar. Det är viktigt att alla i laget kan prata och diskutera tillsammans.

Hur fungerar spelet?

När du väl har köpt och betalat för åtkomst till spelet får du som team en unik kod / licens via e-post. Du kommer också att få information om var du ska logga in för att börja.

Alla går till samma webbplats och anger koden. Koden är giltig för x antal deltagare åt gången. Om du köper åtkomst till 3 personer kan endast 3 webbläsare loggas in åt gången.

På spelets huvudsida får du snabbt reda på vad du ska göra. Det är viktigt att titta på introduktionsvideon innan du börjar.

Ingen skärmdelning som flera andra spelsystem erbjuder. Här spelar alla samtidigt!

Kan vi få tips på vägen?

Ni har möjlighet att besöka en webbplats med tips. Du hittar länken i spelmenyn.

När ett företag får tillgång till sin egen server med en egen topplista kan du välja om ledtrådssektionen ska vara tillgänglig eller inte …

Åldersgräns?
Det finns inget åldersgräns i Pegasus Project. Det är dock inte ett enkelt spel. Du måste verkligen skärpa dina sinnen och använda din tid på vägen.

Lämplig för ungdomar och vuxna. Dagens ungdomar är vana vid sådana digitala spel, så vi vill inte sätta en rekommenderad åldersgräns.

Kom ihåg: Spelet genomförs på engelska.

Vilken typ av uppgifter ska vi lösa?
Det finns många olika och spännande uppgifter att lösa. Ska alla fokusera på samma uppgift, eller ska du kanske avsätta någon för att spara tid?

Du måste hitta koder, leta efter tips / information i byggnader, digitala agenter, infiltrera webbplatser, observera och använda olika ”hackingsverktyg” för att nå den slutliga lösningen.

Kom ihåg att information du hittar kan användas senare i spelet.

Om vi är flera lag måste vi spela samtidigt?
Nej, om man är tex 30 personer på en arbetsplats så delar man upp sig i förslagsvis 8-10 lag.
Lagen behöver inte spela samtidigt så man kan själv sätta en tidsfrist på tex 7 dagar. Och då kan lagen spela när de själva har tid och sen ser man då vilket lag som har vunnit när tidsfristen är ute.

Vi vill veta mer om Pegasus project

5 + 12 =