Laserdome

Pris, från 95:–/per person

Action på högsta nivå! I vår mystiska framtidsmiljö Lasedome kliver ni in i en annan värld för en stund. En mörklagd arena om ca 250 kvm där det enda ljuset ni har till hjälp är UV-ljus som blottar detaljer, kanter och hinder längs banan. Lägg till rökmaskiner och ljudeffekter på det – vi kan lova att adrenalinet är på topp alla 15 minuter!

Ni tävlar i lag och varje spelomgång (15 min) har totalt 18 deltagarplatser.  Samarbete, koordination och strategiskt tänkande är en förutsättning – längs banan finns gångar, gömda alkover där man kan ta skydd eller sitta på lur för att få in några träffar på motståndarlaget.

När man bokar laserdome så bokar man de antal platser man önskar och betalar för dessa. Hela hallen rymmer 18 spelare och bokar man färre än 18 st så kan man få spela med andra sällskap som bokat samma tid.

Vill man ha hela laserhallen för sig själva när man spelar laserdome måste man boka 18 västar och betala för samtliga. 

Mer om Laserdome.

FAQ vanliga frågor.

Boka

Om Laserdome

Här möts ni i en framtidsmiljö som verkligen sätter lagandan på prov. Här krävs samarbete, koordination och strategiskt tänkande. Varje lag har varsin bas som ska försvaras under spelet och samtidigt försöka erövra motståndarnas bas. 15 min adrenalin,  i mörker och UV-ljus.

TRÄFFYTOR. Varje deltagare bär en väst som har fem olika fält med träffytor, varje träffyta ger olika poäng.

MINUSPOÄNG. Om du blir träffad av en motståndare dras en fjärdedel av träffytans värde från dina egna poäng. En fullträff i bröstet gör till exempel 50 minuspoäng.

TRÄFFPROCENT. Varje avfyrat laserskott räknas, det gäller alltså att vara så träffsäker som möjligt – varje avfyrat skott påverkar den slutgiltiga träffprocenten. Om två spelare har samma poäng när spelet är slut vinner den som har högst träffprocent.

Är ni färre än 18 personer som bokar kan det vara andra sällskap samtidigt på plats under samma spelomgång. Kan bli exakt hur spännande som helst!

FAQ

18 personer totalt. Boka de antal platser och antal omgångar á 15 min ni önskar. Det är möjligt att boka hela hallen enbart för ert sällskap – lägg då en bokning om 18 personer. Är ni fler än 18 personer? Kontakta oss så hjälper vi till med särskild bokning. 

Drop-in är alltid möjlig i mån av plats.

Totalt tre lag fördelade på tre färger – Röd, grön och blå.

Varje deltagare bär en väst med tillhörande laserpistol, västarna är försedda med blinkande lampor i lagets färg. Västen har sensorer som känner av träffar från laserpistolerna samt en display och en högtalare som informerar vid träff. Tips! Det kan bli ganska svettigt under spelet – ta gärna med ombyte till överkroppen.

Självklart! Vi har både garderob för kläder och låsbara skåp där ni kan förvara era värdesaker – ta med eget lås!

Såklart! Det är både trevligt och härligt att kunna fylla på med energi i samband med en aktivitet. I vår nya restaurang Sure Short finns massor att välja på oavsett tillfälle – fika, lunch eller middag. Kika in här (länk Sure Shot startsida) och kolla in vår meny.

Vi har också fasta paketerbjudanden med aktiviteter & menyer – “Alltid på Megazone & Sure Shot” – se alla erbjudanden här.

Rulla till toppen

Registrera dig till vårt nyhetsbrev