Laserdome

Pris, från 95:–/per person

Action på högsta nivå! I vår mystiska framtidsmiljö Lasedome kliver ni in i en annan värld för en stund. En mörklagd arena om 500 kvm där det enda ljuset ni har till hjälp är UV-ljus som blottar detaljer, kanter och hinder längs banan. Lägg till rökmaskiner och ljudeffekter på det – vi kan lova att adrenalinet är på topp alla 15 minuter!

Ni tävlar i lag och varje spelomgång (15 min) har totalt 18 deltagarplatser.  Samarbete, koordination och strategiskt tänkande är en förutsättning – längs banan finns gångar, gömda alkover där man kan ta skydd eller sitta på lur för att få in några träffar på motståndarlaget…

Mer om Laserdome.

FAQ vanliga frågor.

Boka

Om Laserdome

Här möts ni i en framtidsmiljö som verkligen sätter lagandan på prov. Här krävs samarbete, koordination och strategiskt tänkande. Varje lag har varsin bas som ska försvaras under spelet och samtidigt försöka erövra motståndarnas bas. 15 min adrenalin,  i mörker och UV-ljus.

TRÄFFYTOR. Varje deltagare bär en väst som har fem olika fält med träffytor, varje träffyta ger olika poäng.

MINUSPOÄNG. Om du blir träffad av en motståndare dras en fjärdedel av träffytans värde från dina egna poäng. En fullträff i bröstet gör till exempel 50 minuspoäng.

TRÄFFPROCENT. Varje avfyrat laserskott räknas, det gäller alltså att vara så träffsäker som möjligt – varje avfyrat skott påverkar den slutgiltiga träffprocenten. Om två spelare har samma poäng när spelet är slut vinner den som har högst träffprocent.

Är ni färre än 18 personer som bokar kan det vara andra sällskap samtidigt på plats under samma spelomgång. Kan bli exakt hur spännande som helst!

FAQ

Scroll to Top

Registrera dig till vårt nyhetsbrev