Prison Island

Ungdom 159:-/per person
Vuxen 249:-/per person

Samla kompisgänget, kollegorna eller släkten – Prison Island med våra 28 celler är ett unikt och roligt äventyr där klurighet, tålamod och samarbete är i fokus. 3-5 personer/lag tävlar under 2 timmar och löser tillsammans så många celler ni hinner på utsatt tid. Uppfinningsrikedomen och samarbetet inne i varje cell är A och O – ni har 2-5 minuter (per försök) på er i varje cell.

Ett barn 0-7 år går in utan kostnad med betalande vuxen.

FAQ vanliga frågor.

Boka

Om Prison Island

28 celler – minst lika många utmaningar! Varje cell dukar upp en eller flera problemlösningar som gruppen (3-5 personer) gemensamt behöver samarbeta kring, ingen cell är möjlig att lösa på egen hand.

Elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller, lampor och ljud inne i cellerna styrs automatiskt och på vägen får ni signaler som anger hur ni klarar uppgifterna. Varje cell har en unik poängsättning, löser ni utmaningen är poängen er. Självklart kan och får ni göra om en cell hur många gånger ni vill tills ni har lyckats  – den totala tid som är avsatt för er grupp är dock densamma och inom den tidsramen gäller det att skrapa ihop så många poäng som möjligt.

Ni bestämmer själva vilka av dom 28 cellerna ni vill köra och oavsett hur många ni hinner med eller hur många poäng ni skrapar ihop så lovar vi ett kul äventyr!

FAQ

Scroll to Top

Registrera dig till vårt nyhetsbrev