Prison Island

Ungdom 159:-/per person
Vuxen 249:-/per person

Samla kompisgänget, kollegorna eller släkten – Prison Island med våra 28 celler är ett unikt och roligt äventyr där klurighet, tålamod och samarbete är i fokus. 3-5 personer/lag tävlar under 2 timmar och löser tillsammans så många celler ni hinner på utsatt tid. Uppfinningsrikedomen och samarbetet inne i varje cell är A och O – ni har 2-5 minuter (per försök) på er i varje cell.

Ett barn 0-7 år går in utan kostnad med betalande vuxen.

FAQ vanliga frågor.

Boka

Om Prison Island

28 celler – minst lika många utmaningar! Varje cell dukar upp en eller flera problemlösningar som gruppen (3-5 personer) gemensamt behöver samarbeta kring, ingen cell är möjlig att lösa på egen hand.

Elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller, lampor och ljud inne i cellerna styrs automatiskt och på vägen får ni signaler som anger hur ni klarar uppgifterna. Varje cell har en unik poängsättning, löser ni utmaningen är poängen er. Självklart kan och får ni göra om en cell hur många gånger ni vill tills ni har lyckats  – den totala tid som är avsatt för er grupp är dock densamma och inom den tidsramen gäller det att skrapa ihop så många poäng som möjligt.

Ni bestämmer själva vilka av dom 28 cellerna ni vill köra och oavsett hur många ni hinner med eller hur många poäng ni skrapar ihop så lovar vi ett kul äventyr!

FAQ

Självklart! Vi har både garderob för kläder och låsbara skåp där ni kan förvara era värdesaker – ta med eget lås!

Alla kan vara med! Gravida, en person med benbrott i gips eller annat funktionshinder är inga problem – ibland är det bra att kunna klättra, ibland hjälper det att ha bollsinne, ibland kräver det ett huvud på skaft – ni är ett lag om 3-5 personer, ni väljer lämpliga celler själva och alla kan vara med!

Såklart! Det är både trevligt och härligt att kunna fylla på med energi i samband med en aktivitet. I vår nya restaurang Sure Short finns massor att välja på oavsett tillfälle – fika, lunch eller middag. Kika in här (länk Sure Shot startsida) och kolla in vår meny.

Vi har också fasta paketerbjudanden med aktiviteter & menyer – “Alltid på Megazone & Sure Shot” – se alla erbjudanden här.

Rulla till toppen

Registrera dig till vårt nyhetsbrev