Om oss

Megazone är en nöjesanläggning på 1540 kvm i centrala Umeå som erbjuder aktiviteter, mat & dryck till privatpersoner, företag och föreningar. Vi har lång erfarenhet att ta hand om både mindre sällskap och större grupper.

En av våra främsta styrkor är värdskap och alltsedan starten 1997 har vi varit ett familjeägt företag. Under en vistelse hos oss kommer du garanterat att träffa någon av oss i familjen – tveka inte att fråga efter Jan-Ove, Veronica eller Marcus som mestadels finns på plats.

I början av år 2022 gjorde vi en totalrenovering av hela lokalen och kan nu även erbjuda en utökad restaurangupplevelse med fullständiga rättigheter. Sure Shot heter vårt nya restaurangkoncept som ligger i hjärtat av verksamheten. Vi hoppas att ni ska trivas lika mycket vid något av våra bord som bland våra aktiviteter! Läs mer om Sure Shot här.

Och apropå aktiviteter. Vill ni spela biljard, snooker, shuffleboard eller dart kan ni med fördel kombinera en matbit och dryck med ert spel. Bekväma soffor och ståbord finns i anlutning till alla bord.

För er som söker mer fartfyllda och utmanande aktiviteter kan vi rekommendera Laserdome, Phazerzone och Prison Island. Perfekt för ett kompisgäng, företag, föreningar, familjer, fest- & kalas. Alla aktiviteter kan bokas enskilt och som paket med mat- & dryck. Botanisera gärna runt på sidan och se vad som kan passa just er.

Utöver det har vi en tilltagen arkadhall med alltifrån bilspel till flipperspel – köp några spelpolletter och kör så det ryker!

Ett familjeföretag som brinner för aktiviteter av alla de slag erbjuder självklart utomhusaktiviteter också. Fattas väl bara annat! Alltifrån Segway, Airballs, paintballutrustning till hoppborgar, brottningsplatå och sumodräkter finns till uthyrning – självklart hjälper vi till med transporter, montering och genomgång av utrustningen. Läs mer på sidan Uthyrning.

Oavsett om ni besöker oss på Megazone och Sure Shot eller vill boka utomhusutrustning till egna event är vårt mål är att erbjuda er en oförglömlig dag/kväll med aktiviteter som passar just er.

Tack för förtroendet och varmt välkomna!
Familjen Eklund

Rulla till toppen

Registrera dig till vårt nyhetsbrev