Barnkalas

Pris från, 229:–/per barn

Barnens favoritkalas hittar ni hos oss! Som aktivitet väljer ni mellan – Laserdome 2×15 min eller Prison Island 1,5 tim – Välj även om ni vill äta före eller efter aktiviteten. Barnen sitter i vårt kalasrum och där serveras 45 g hamburgare, pommes och läsk/festis. Hamburgarna serveras naturella och vi ställer fram sallad, dressing, ketchup och senap på borden så får barnen själva välja vad de vill ha på sin hamburgare. Det går även bra att byta ut hamburgare/pommes mot kladdkaka med grädde om man hellre vill ha fika. Går även bra att köpa till kladdkaka om man önskar. Alla barn får också varsin godispåse och 2 spelpolletter till vår Arkadhall. Självklart ingår en liten present till födelsedagsbarnet! 

Paketet kan bokas alla dagar under ordinarie öppettider, undantaget fredag och lördag endast fram till kl 17.00 Min 10 personer, upp till 13 år.

Tips! Addera extra spelpolletter etc – görs enkelt direkt i bokningssystemet i efter steg 4.

Mer om Barnkalas.

Boka

Om aktiviteten Barnkalas

Burgare – Vi dukar upp mat & dryck i kalasrummet före eller efter er aktivitet.

Prison Island – med 28 celler är ett unikt och roligt äventyr där klurighet, tålamod och samarbete är i fokus. 3-5 personer/lag tävlar under 1,5 tim och löser tillsammans så många celler ni hinner på utsatt tid. Uppfinningsrikedomen och samarbetet inne i varje cell är A och O – ni har 2-5 minuter på er i varje cell. Är barnen 9 år eller yngre rekommenderar vi att en vuxen följer med i varje lag.

Laserdome – action på högsta nivå! I vår mystiska framtidsmiljö Lasedome kliver ni in i en annan värld för en stund. En arena om 500 kvm som lyses upp med UV-ljus som blottar detaljer, kanter och hinder längs banan. Lägg till rökmaskiner och ljudeffekter på det – vi kan lova att adrenalinet är på topp alla spelminuter! Ni tävlar i lag och varje spelomgång har totalt 18 deltagarplatser. Samarbete, koordination och strategiskt tänkande är en förutsättning – längs banan finns gångar, gömda alkover där man kan ta skydd eller sitta på lur för att få in några träffar på motståndarlaget…

Rulla till toppen

Registrera dig till vårt nyhetsbrev