Barnkalas

Pris från, 229:–/per barn

Barnens favorit! Kalaset börjar med aktiviteten – Laserdome 2×15 min eller Prison Island 1,5 tim – därefter dukar vi upp med mat & dryck i vår festlokal. Alla barn får också varsin godispåse och 2 spelpolletter till vår Arkadhall. Och självklart ingår en liten present till födelsedagsbarnet! 

Vill ni hellre äta före aktiviteten – kontakta oss så löser vi det!

Paketet kan bokas alla dagar under ordinarie öppettider, undantaget fredag och lördag endast fram till kl 17.00 Min 10 personer, upp till 13 år.

Tips! Addera extra spelpolletter etc – görs enkelt direkt i bokningssystemet i efter steg 4.

Mer om Barnkalas.

Boka

Om aktiviteten Barnkalas

Burgare – Vi dukar upp mat & dryck i festlokalen före eller efter er aktivitet.

Prison Island – med 28 celler är ett unikt och roligt äventyr där klurighet, tålamod och samarbete är i fokus. 3-5 personer/lag tävlar under 1,5 tim och löser tillsammans så många celler ni hinner på utsatt tid. Uppfinningsrikedomen och samarbetet inne i varje cell är A och O – ni har 2-5 minuter på er i varje cell.

Laserdome – action på högsta nivå! I vår mystiska framtidsmiljö Lasedome kliver ni in i en annan värld för en stund. En mörklagd arena om 500 kvm där det enda ljuset ni har till hjälp är UV-ljus som blottar detaljer, kanter och hinder längs banan. Lägg till rökmaskiner och ljudeffekter på det – vi kan lova att adrenalinet är på topp alla spelminuter! Ni tävlar i lag och varje spelomgång har totalt 18 deltagarplatser. Samarbete, koordination och strategiskt tänkande är en förutsättning – längs banan finns gångar, gömda alkover där man kan ta skydd eller sitta på lur för att få in några träffar på motståndarlaget…

Scroll to Top

Registrera dig till vårt nyhetsbrev