Skolor & Föreningar

Pris från, 239:–/per person

Perfekt för skolklassen eller föreningslaget! Vi har satt samman kul och prisvärda paket med aktiviteter och mat för större grupper med barn och ungdomar. Välj mellan Ungdomspaket Prison Island (1,5 tim aktivitet) eller Ungdomspaket Laserdome (2×15 min aktivitet), i båda paketen ingår vald aktivitet, 90g hamburgare inkl pommes & läsk samt 2 spelpolletter per person till vår arkadhall. 

Äta före eller efter aktiviteten? Välj paket nedan utifrån om ni vill starta med aktivitet eller mat.

Paketet kan bokas alla dagar under ordinarie öppettider, undantaget fredag och lördag endast fram till kl 17.00 Min 15 personer, 8-17 år.

Tips! Addera extra spelpolletter , etc – görs enkelt direkt i bokningssystemet i efter steg 4.

FAQ vanliga frågor.

Boka

Om Ungdomspaket

Burgarmeny – För att alla ska få välja det dom bäst tycker om serveras burgare neutrala tillsammans med tillbehör. Vi dukar upp mat & dryck före eller efter er aktivitet.

Prison Island – med 28 celler är ett unikt och roligt äventyr där klurighet, tålamod och samarbete är i fokus. 3-5 personer/lag tävlar under 1,5 tim och löser tillsammans så många celler ni hinner på utsatt tid. Uppfinningsrikedomen och samarbetet inne i varje cell är A och O – ni har 2-5 minuter (per försök) på er i varje cell.

Laserdome – action på högsta nivå! I vår mystiska framtidsmiljö Lasedome kliver ni in i en annan värld för en stund. En mörklagd arena om 500 kvm där det enda ljuset ni har till hjälp är UV-ljus som blottar detaljer, kanter och hinder längs banan. Lägg till rökmaskiner och ljudeffekter på det – vi kan lova att adrenalinet är på topp alla spelminuter! Ni tävlar i lag och varje spelomgång har totalt 18 deltagarplatser. Samarbete, koordination och strategiskt tänkande är en förutsättning – längs banan finns gångar, gömda alkover där man kan ta skydd eller sitta på lur för att få in några träffar på motståndarlaget…

FAQ

Självklart! Vi har både garderob för kläder och låsbara skåp där ni kan förvara era värdesaker – ta med eget lås!

Prison Island – En person med benbrott i gips eller annat funktionshinder är inga problem – ibland är det bra att kunna klättra, ibland hjälper det att ha bollsinne, ibland kräver det ett huvud på skaft – ni är ett lag om 3-5 personer, ni väljer lämpliga celler själva och alla kan vara med!

Laserdome – Kontakta oss gällande era specifika förutsättningar så tittar vi på en lösning!

Prison Island – Ingen särskild utrustning. Bekväma skor/sneakers är att föredra.

Laserdome – Varje deltagare får en väst med tillhörande laserpistol, västarna är försedda med blinkande lampor i lagets färg. Västen har sensorer som känner av träffar från laserpistolerna samt en display och en högtalare som informerar vid träff. Tips! Det kan bli ganska varmt/svettigt under spelet – ta gärna med ombyte till överkroppen.

Rulla till toppen

Registrera dig till vårt nyhetsbrev