Företag & Grupper

Pris från, 420:–/per person

Främja gruppens samarbete och kommunikation med stärkande teambuilding! Oavsett om ni är en ny grupp som ska lära känna varandra, ett sammansvetsat team som behöver nytändning eller ett arbetslag som står inför utmaningar & förändringar i er vardag – teambuildingens hela syfte är att föra en grupp människor närmre varandra. Vi har lång erfarenhet av att skapa stimulerande förutsättningar – nedan hittar ni några av våra populäraste paket. 

Paketet kan bokas alla dagar under ordinarie öppettider, min 8 personer.

OBS! 18-årsgräns gäller i biljardhall, medtag leg.

Tips! Addera dryckesbiljetter, extra spelpolletter, extra aktiviteter såsom Dart, Shuffleboard etc görs enkelt direkt i bokningssystemet i efter steg 4.

FAQ vanliga frågor.

Hel- eller halvdagskonferens, Kvällspass eller en serie lunchpass? Hittar ni inget som passar i våra färdiga paket, botanisera gärna runt på sidan ”Aktiviteter” och ”Restaurang” för inspiration. Självklart hjälper vi till med att skapa anpassade innehåll utifrån just era specifika behov – tveka inte att kontakta oss för idéer & upplägg! 090-13 07 77 / info@megazone.se eller använd bokningsförfrågan nedan.

Boka

Bokningsförfrågan

Beskriv kortfattat förutsättningarna för er tillställning

Om teambuilding

Prison Island – med 28 celler är ett unikt och roligt äventyr där klurighet, tålamod och samarbete är i fokus. 3-5 personer/lag tävlar under 1,5 tim och löser tillsammans så många celler ni hinner på utsatt tid. Uppfinningsrikedomen och samarbetet inne i varje cell är A och O – ni har 2-5 minuter (per försök) på er i varje cell.

Laserdome – action på högsta nivå! I vår mystiska framtidsmiljö Lasedome kliver ni in i en annan värld för en stund. En mörklagd arena om 500 kvm där det enda ljuset ni har till hjälp är UV-ljus som blottar detaljer, kanter och hinder längs banan. Lägg till rökmaskiner och ljudeffekter på det – vi kan lova att adrenalinet är på topp alla spelminuter! Ni tävlar i lag och varje spelomgång har totalt 18 deltagarplatser. Samarbete, koordination och strategiskt tänkande är en förutsättning – längs banan finns gångar, gömda alkover där man kan ta skydd eller sitta på lur för att få in några träffar på motståndarlaget…

FAQ

Scroll to Top

Registrera dig till vårt nyhetsbrev