Laserdome

Här möts ni i en framtidsmiljö som verkligen sätter lagandan på prov. Här krävs samarbete, koordination och strategiskt tänkande. 18 personer kan spela samtidigt.

1 spel 95:-
2 spel 149:-
3 spel 195:-

1 spel = 20 min

Vi har 18 platser per spel. Boka de platser ni önskar.

Bokar ni färre än 18 platser så finns möjligheten för andra sällskap att också boka in sig på samma tid.

Läs mer om Laserdome. Läs om våra vanliga frågor.

Om Laserdome

Här möts ni i en framtidsmiljö som verkligen sätter lagandan på prov. Här krävs samarbete, koordination och strategiskt tänkande.

Själva laserarenan, platsen där spelet äger rum, är 500 m2. Arenan är mörklagd och det enda ljuset som finns är ultraviolett, vilket lyser upp ljusa detaljer och kanter kring banan och dess hinder.

För övrigt finns ljus- och rökeffekter samt häftig och adrenalinlyftande musik i bakgrunden. Respektive lag har en bas som de ska försvara samtidigt som man ska försöka erövra motståndarlagens baser.

TRÄFFYTOR. Det gäller att få så många poäng som möjligt genom att träffa något av de fem blinkande fälten på motståndarens västar. Du får olika poäng beroende på var du träffar motståndaren.

MINUSPOÄNG. Om du blir träffad av en motståndare dras en fjärdedel av träffytans värde från dina poäng. En träff i bröstet ger till exempel 50 minuspoäng.

TRÄFFPROCENT. Det gäller att vara så träffsäker som möjligt eftersom varje avfyrat skott påverkar träffprocenten. Hamnar två spelare på samma poäng vinner den som har högst träffprocent.

FAQ

Hur många kan spela samtidigt?

18 personer kan spela samtidigt.
Boka de antal platser samt antal omgångar á 20 min ni önskar. Vill ni boka upp hela hallen för enbart erat sällskap lägg då en bokning för 18 personer. Är ni fler än 18 personer? Ring oss för bokning.
Man kan även komma på drop-in.

Hur många lag kan man vara?

Totalt finns möjligheter till tre lag, indelade i olika färger: Röd, grön och blå. Varje deltagare sätter på sig en väst med tillhörande laserpistol och västarna är försedda med lampor som blinkar med lagets färg. 

Finns det garderob att hänga av sig i?

I anslutning till äventyrscellerna finns garderob med låsbara skåp att hänga av sig i. Kom ihåg att ta med egna lås!

Finns det skåp att låsa in sina värdesaker i?

I anslutning till äventyrscellerna finns garderob med låsbara skåp att hänga av sig i. Kom ihåg att ta med egna lås!

Serverar ni mat?

Man blir hungrig av att ha kul! Ät hos oss och fyll på med ny energi. Ni kan välja bland flera olika goda rätter bl a hamburgertallrik, kycklingkebab eller korvmeny. Vi har även vegetariska alternativ. Läs mer här.

Restaurang Megazone

Vad har man för utrustning?

Alla spelare har en väst med sensorer som känner av träffar samt display och högtalare som informerar spelaren vid träff från de ”laserpistoler” som man tävlar med.