Prison Island

Vi gör en omfattande renovering av våra lokaler och kommer att hålla stängt from 10 januari tom i början av februari. Man kan boka våra aktiviteter som vanligt men dock inte mellan den 10 Januari tom den 10 Februari.

Priser
Vuxen 225 kr
Ungdom 149 kr

Prison Island är perfekt för kompisgänget, teambuilding med företaget, för svensexan eller möhippan, släktträffen, skolklassen eller en oförglömlig dag med familjen.

Under 2 timmar vistas ni i vårt fort som består av 28 celler med roliga utmaningar som kräver tålamod, klurighet och samarbete. Ni är 3-5 personer/lag och löser cellerna gemensamt inom laget.

Ett barn 0-7 år går in utan kostnad med betalande vuxen.

Läs mer om Prison Island. Läs om våra vanliga frågor.

Om Prison Island

28 celler med utmaningar!
I varje cell finns en eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-5 personer. Fixar ni problemet kan ni håva in den poäng som cellen motsvarar.
Kom ihåg att ni löser alla uppgifterna i cellerna tillsammans med lagmedlemmarna (man har ingen möjlighet att klara en cell ensam).

Allt styrs av elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik. Lampor och ljud ger signaler som visar hur ni har klarat av problemen.
Varje cell har en tidsbegränsning. Ni väljer själv vilken cell ni vill göra ett försök i och ni kan börja om hur många gånger som helst.

FAQ

Finns det garderob att hänga av sig i?

I anslutning till äventyrscellerna finns garderob med låsbara skåp att hänga av sig i. Kom ihåg att ta med egna lås!

Finns det skåp att låsa in sina värdesaker i?

I anslutning till äventyrscellerna finns garderob med låsbara skåp att hänga av sig i. Kom ihåg att ta med egna lås!

Vem kan delta?

Här kan alla vara med, även om du är gravid eller har brutit benet. Ibland är det bra att kunna klättra och klänga. I andra fall hjälper det med bra bollsinne eller att bara ha huvudet på skaft.

Det finns utmaningar för små och smidiga likväl som för stora och starka.

Serverar ni mat?

Man blir hungrig av att ha kul! Ät hos oss och fyll på med ny energi. Ni kan välja bland flera olika goda rätter bl a hamburgertallrik, kycklingkebab eller korvmeny. Vi har även vegetariska alternativ. Läs mer här.

Restaurang Megazone