Totalrenovering & nyöppning!

Anrik nöjesanläggning satsar i Umeå – total ombyggnation och ett förädlat mat- & dryckeskoncept.

Med en total ombyggnation av den 1540 kvm stora lokalen, ett förädlat mat- och dryckeskoncept satsar anrika nöjesanläggningen och familjeföretaget Megazone för framtiden i centrala Umeå. Öppningsdatum är planerat till den 18 februari 2022.

Att satsningen genomförs nu är resultatet av flera års funderingar och bollande med idéer hemma hos familjen Eklund. Flertalet vägval har tagits i beaktning, andra affärsidéer och satsningar har kommit emellan innan tiden var inne för den stora nysatsningen på Megazone. 

– Ja äntligen! Det här projektet har marinerats under en längre tid och nu var tajmingen rätt för oss i familjen att realisera framtidsplanerna för Megazone, säger grundaren Jan-Ove Eklund och ler glatt.

Jan-Ove och Veronica Eklund startade Megazone 1997 med visionen att tillföra kul och spännande aktiviteter i Umeås centrum kärna. På vägen har bolaget utvecklats och i dagsläget är det, tvärtom vad många kanske tror, övervägande vuxna besökare hos Megazone.

– När vi startade -97 var det framförallt ungdomar som besökte oss men genom åren har det blivit fler företag och vuxna gäng som bokar teambuilding och gruppaktiviteter. Det är inte ovanligt att samma personer som hängde här på slutet av 90-talet och början 00-talet numera kommer hit med sina kollegor och kompisar, konstaterar Jan-Ove Eklund.

– Att så många återkommer är ett otroligt fint betyg och nu kan vi med vårt uppdaterade koncept, anpassade lokaler, förädlade mat- och dryckesutbud bättre möta upp vår största målgrupp, säger sonen Marcus Eklund. 

I samband med den totala ombyggnationen har Megazone, bortom omflyttning och uppfräschning av alla aktivitetsbaserade områden, lagt extra krut på restaurangdelen. Mer än en fördubbling sittplatser, ett dubbelt så stort kök och ett serveringstillstånd med fullständiga rättigheter är på plats.

– Vi har såklart följt utvecklingen i stan och vill kunna konkurrera på samma villkor som övriga nöjesanläggningar i Umeå centrum. Vårt huvudkoncept är även fortsatt alla våra aktiviteter, men nu kan även vi erbjuda en mer förfinad helhetsupplevelse med mat och dryck, säger Jan-Ove Eklund.

– Det amerikanska ligger oss varmt om hjärtat så Smash burgers, Milkshakes, Donuts är självklarheter och den som är sugen på något annat kommer såklart att hitta lite klassiker som Fish’n chips, Ceasarsallad och Schnitzel. Vi känner att vi har landat i ett bra urval för såväl dag som kvällstid, avslutar Marcus Eklund med ett leende.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev